16 August 2010

kids on the block

måndag! jag sitter hemma i någon minut till med en miljon fjärilar i magen för att strax skynda till tåget som ska ta mig ända bort till en lägenhetsvisning. det är så spännande att jag dör! jag försöker komma ner på jorden mellan varven och inte hoppas på för mycket, men så många saker hänger på om den här lyan är bra eller inte, och jag känner att kommer bli evigt manodepressiv om den visar sig vara motsatsen till vad jag sitter och förväntar mig, haha. för jag förväntar mig ett litet kungarike, även om den logiska minoriteten hjärnceller i mitt huvud försöker påminna mig om att det nog inte är ett paradis jag går till mötes. snarare än helt vanlig höghuslägenhet som antingen är bra eller dålig, ka-ching eller ka-boom.

i lördags var vi och gjorde barnvaktskarriär hos jussis bror, så vi spenderade större delen av dagen tillsammans med en toksöt 1½-årig tjej och hennes lite äldre bror. lilltösen ansåg att det allra viktigaste för ett bra utgångsläge till dagen var att presentera alla sina leksaker och böcker för herr johansson, haha. det var bara frågan om ett tusental prylar, så det var piece of cake.

beb

på söndagen fortsatte vi barntemat med ett barnkalas för en annan ganska liten tjej. på vår hitta-lämplig-födelsedagsgåva-åt-4-årig-tjej-mission hittade vi den allra sötaste klänningen med mumintryck, den var så fin att jag knappt kunde finna mig i tanken att den var cirka tjugo storlekar för liten för att rymmas på mig. jag kalasade ändå järnet på rosa marshmallows och my-little-pony-tårta.

bemumin

men nu gäller det, lägenhetsvisning! låt den vara bra, låt den vara bra!

3 comments:

  1. wooha! break a leg med visningen! :D skall själv iväg på en imorgon woopwoop :D

    ReplyDelete
  2. uuuh, håller tummarna för lägenheten! det är heeeemskt mycket spännande att kolla på lägenheter!

    ReplyDelete
  3. visst är jag bra, nu såg jag att du skrev det här igår! håller tummarna lite i efterskott alltså. hahaaaa.

    ReplyDelete