15 June 2009

alla goda ting är två

idag har det hänt två saker för intresseklubben att notera:

1. jag drog ut ett himla äckligt stygn ur ett gammalt ärr på min rygg. ärret har gjort ont och kliats i flera veckor, men det har nog bara berott på det här stygnet hållit på att aborterats. jag tog bort ett födelsemärke på ryggen i juni 2002 (!!!!!!!!!), för sju år sedan alltså, och ett missat sista stygn har nu kommit bort av sig självt. julle trodde såklart att jag skojade, fastän jag nästan kräktes.

2. min sambo (manligt kön) har för första gången under vårt samboförhållande använt tvättmaskinen. tvättat kläder alltså. ja, för han har verkligen inte lov att röra vid den maskinen och absolut inte smutstvätten så länge våra kläder ligger huller om buller i tvättkorgen, och idag var han så himla olydig och gjorde det ändå. vadå, bli glatt överraskat? NEJ. jussi tror nämligen inte på faktumet att när man lägger både ljusa och mörka färger i samma tvätt så färgar det mörka av sig. så därför är det alldeles jätteokej att lägga svart, blått, vitt och rött i samma maskin. och tvätta i 60 fastän det står 40 på precis varje plagg. turligt nog råkade alla mina kläder i denna brokiga tvätt vara svarta, så mig går det ingen nöd på, men alla jussis vita strumpor är nuförtiden blågrå. väldigt snygg färg! nu står han i badrummet och beklagar sig. "det är så skittråkigt att hänga upp tvätten, jag orkar inte... ääälskling, jag oooorkaaaar inteeee...".

givetvis tvättade han 9 kilo tvätt där maskinen endast orkar tumla om 5 kilogram. han är så jätteduktig, inte sant.

3 comments:

 1. MIN BLIVANDE KOMMER ALDRIG ALDRIG ALDRIG FÅ RÖRA TVÄTTMASKINEN! INTE HELST UNDER ÖVERVAKNING! ÅÅÅH DOM FÖRSTÅR INT HUR MAN TVÄTTAR JU!!! däremot ska han få diska och allt annat skit.

  hälsningar jåsefina

  ReplyDelete
 2. här e de den manliga halvan som får tjata på mej om vi ska måst städa upp lite.. Va konstigt att du hade ett stygn kvar :o

  ReplyDelete
 3. ;) hehe, just fint!

  ReplyDelete