4 June 2009

det regnar på månen


vilket hundväder de bjuder på idag. fast jag tycker om att det regnar, men jag blir lätt melankolisk av det dystra vädret och just nu släpar mina mungipor ungefär i marken. efter en trevlig vecka som gått ganska snabbt, känns det som att mina osovda timmar är fler än de sovda och jag lovligt trött inför tanken på att behöva gå upp imorgon och ta mig till jobbet. det är tur att det också är fredag imorgon. jag hoppas på att det ska regna hela helgen så att jag absolut inte ska behöva gå ut och hitta på nåt att göra. nä för det har jag då verkligen inte lust med!

den här veckan har min syster och hennes fästman varit på besök, och mamma med company har också varit här. sen har vi ätit jordgubbar också, och kollat både wallander och beck. gunvald larsson sitter verkligen djupt i mitt hjärta.

just nu undrar jag om det inte hade varit enklare att bo i en sopcontainer med två eller tre katter och inte vara kapabel till att använda varken telefon eller visa electron på någon nivå. ja, minsann, så enkelt och dystert och kallt det har varit.

1 comment:

  1. Väldigt långt norrut, kolla kartan! :) Ja det är mysigt, men vi bor bara tillfälligt här, hoppas vi hittar något eget snart!

    ReplyDelete