30 June 2009

THUMBS UP!


tummen upp för sådana saker som att den bästa bloggerskan i hela världen och bloggosfären, HanaPee, har skrivit ett så fantastiskt inlägg om våldtäkt. tänk så många smarta tankar som rör sig i hennes huvud.

läs här!

förutom att ni absolut ska läsa det inlägget, så borde ni faktiskt bekanta er lite mer med hela HanaPee. hon är tusenskön och snygg och bjuder en himla mycket på sig själv. man blir glad i magen och bra i dagen (eeeh hur man sedan kan uttrycka det).

och igår, by the way, smorde jag in mig själv i nästan en hel (!!!!!!!!) tub bepanthen. och hoppades på ett mirakel. imorse när jag vaknade hade inga mirakel skett, utan min kropp var fortfarande så inihelvetes ond. på det varma svettiga jobbet limmade mina underkläder fast sig i den brända huden. när jag kom och skulle in i duschen kändes det ungefär som att underkläderna drog med sig stora flikar skinn och jag låg där på badrumsgolvet och vrålade mig hes. av dumt huvud får kroppen lida (bäst att vara den första att säga det). nu ska jag iväg och köpa mig någon nya trevlig pryl eftersom mitt konto för en gångs skull nästan överbelastats av pengar. möjligen en överdrift.

1 comment:

  1. hödu du du dendär hanapee va bra. hon verkar ha de på klart dedär me våldtäkt. hon va söt too.

    jååseppi

    ReplyDelete