18 May 2009

cerat & mer

idag är det 25 grader varmt ute. eftersom det är så varmt och soligt ute, sitter jag alltså inomhus. that's the way baby, så är jag säkert inte så himla ledsen sedan i slutet av sommaren då alla är andra är solbrända som fan, men inte jag, eftersom jag suttit inomhus och tjurat under sommarens soliga dagar.

imorse vaknade jag till att mina njurar ungefär höll på att gräva tunnel till kina genom hela min kropp. mina läppar såg även ut som ett par vita uppsvällda samt fjällande ärtskidor.
efter en lagom prövande dag på jobbet, märkte jag alltså till min glädje att solen sken från en strålande blå himmel. men magont och ryggont strosade hemåt från jobbet. på vägen inhandlade jag en glass för att bättra på modet lite granna. när jag väl slickade i mig det sista av glassen, fick jag en galet stor sticka i läppen från glasspinnen. vad är det för en jäkla pinne?! eftersom jag inte kan röra mina läppar utan att huden genast spricker och eftersom all beröring gör så lagom ont, så sitter stickan fortfarande kvar någonstans under alla fjäll. och tar så sabla ont.

det är hemskt synd om mig idag som ni säkert förstår... kanske jag borde ta mig ut lite grann åtminstone. kanske. kanskekanskekanskekanskekanske.

(p.s. senare ska jag tala om för er att det inte alls är synd om mig eftersom jag var och så the crash i helgen och det var så jävla guld.)


update: jag gick ut i en ytterst minimal klädsel, kom på att jag aldrig i livet skulle kunna ta mig igenom en promenad såhär utan att frysa häcken av mig, och satte mig därmed på en icke-blåsig bänk på gårdsplanen. i cirka sju minuter (och jag skojar inte, sju minuter var det) orkade solen lysa, sedan kom ett goljat-moln som täckte hela solen och började pinka mig i ögat. DET VAR INTE SJYSST! INTE!

4 comments:

 1. hahah waale det är synd om dej. imorgon kommer regnet till vasa city men solen har skinit and now i'm a papercake (pepparkaka). men det far ju bort på kommande regndagar, so don't you worry. jo, jag måste kommentera anonymt för det går inte med linajosefine. hälsningar linajosefine via jåsefina.

  ReplyDelete
 2. å dedär med snoppklllen: polisen kom inte men det skulle ha varit roligt om polisen hade kommit. hälsningar se ovan.

  ReplyDelete
 3. Stäm glasstillverkarna! Jag har hälsat pappa och fra,för idén om egen blogg. "Håkans bästa" kanske den kan kallas... Jag får en känsla av att din matta liknar min vardagsrumsmatta...Jag vet inte varför, men det bara känns så!

  Jadu, jag har tagit det mestga av musiken jag hade på datorn. Absolut music, Céline Dion några skivor (som är min största idol), lite musikallåtar, lite kääärlek...Ja, pop gillar jag och det mesta, men inte "skrik"musik...Du då? The cash? Tror inte jag hört dem :$$$$

  ReplyDelete
 4. Kul skrivet :) jo, ESC gick inge vidare bra och jag tycker absolut att Finlands låt borde ha fått mer poäng. Men, vi är väl the jumbo country när det kommer till den tävlingen. Och nästa år blir det väl Jari Sillanpää :[. Men, let's hope not. :)

  ReplyDelete