29 January 2010

anyone for a full moon and some tea?

moon

tileseven

tile eight

det är inte speciellt länge sedan jag använde mig av den (gamla) mittersta bilden, men den har fått två kompisar, den ena äldre än den andra dock, som gärna vill uppträda i dens sällskap!

livsläget för tillfället är jättesorgligt: herr johansson är inte hemma och jag är jätteenslig! herremannen är nämligen och idkar skridskoåkning med sin far i österbotten, i tävlingssyfte, och kommer hem först imorgon kväll. detta innebär i sin sorgliga ordning att jag ska sova ensam i natt, jag avskyr att sova ensam och jag avskyr att vara utan jussi. han är liksom den finaste och viktigaste saken i hela mitt liv och jag blir en tom färglös vattenpöl när han inte finns hos mig. även om det bara är frågan om ett dygn.

jag har laddat upp med mintchoklad, tio stycken blodgrapefrukter och läsk, så att jag kan njuta av Lindsay Lohan i Mean Girls (haha) som börjar på televisjånen om ett tag. och Paloma Faiths underbara New York ska jag lyssna på hela natten tror jag.

1 comment:

  1. utmärkt tillfälle för fröken lotta att träna upp sin färgpalett även i singular, så den inte bara träder fram i plural-sällskap. vet du vem som är den finaste och viktigaste saken i hela ditt liv, eller borde vara åtminstone? du själv. tjollahopp! därefter jussi. sen katterna? din familj såklart. jag är nyfiken på den. hur många syskon har du nu igen? och kompisar...du skriver sällan om dina kompisar? how come? du får hemskt mycket ursäkta mina långa kommentarer med många frågor, säg ifrån om dom är jobbiga. men skriva blogg/bdb/msn-grejer verkar vara det enda jag är kapabel att utföra just nu utan att bryta ihop över hur värdelös jag är och att allt jag gör suger och allt jag rör vid blir till skit. också gillar jag dig dig dig och din blogg och allt med dig. Puss på nosen.

    ReplyDelete