16 January 2010

threedee

sharkbite

hoho hej. nu går det verkligen livat till i vargdagen. not. det är hemskt skönt att vår skolvardag normaliserats igen efter decembermånad, jag vill helst bli kvar hela skoldagen, medan min ekonomi vill att jag tar tretton-tåget hem vissa dagar. just nu har jag dock en liten motivationssvacka och kan inte ta en enda bild utan att genast radera den, så jag har inga nya bilder. därför måste denna gamla bild av den gamla katten rudy (som är världens svåraste katt att fotografera eftersom dens små gula ögon är så jävla små att den ser ut som världens fulaste katt på varje foto - som den icke är - samt att den a-l-d-r-i-g kan vara still, utan att hela tiden rör sig så skärpan blir oskarp på varje jäkla bild, som kan ses väldigt klart på bilden,) förklara hur trött jag har blivit av denna vecka, som jag varit tvungen att vakna klockan sju (jetetidigt hehehehehehe, inte), trots att jag fortfarande gått och lagt mig runt två varje natt (precis som vid jullovet). jaha.

dessutom har livet varit mycket otroligt ointressant de senaste dagarna. jag har lärt mig photoshoppa in en tjej på en ko på ett berg på en himmel och det har känts väldigt övermäktigt. ja! nu kan jag göra de mest o - ( O-troliga, obs obs obs obs) -troliga bilder på PS där bilderna ser ut som att kon (som exempel) ser ut att vara väldigt oproffesionellt inklistrad på ett (som exempel) berg. JAAAA! HURRAAAA!

dessutom har jag sett några aktuella (tror jag) filmer de senaste två veckorna, och imorgon ska vi på meatballsfilmen med jussis lillasyster. jag har övertalat medparterna eftersom jag diggar animationer jetemyge, hehehe. SPECEILLT 3D! har ni sett 3D-filmer? rekommenderas varmt och starkt!

1 comment:

  1. Yee, photoshop...om jag bara sku orka hålla på och fixa och trixa. Ofta tappar jag bara tålamodet och slutar :P Smart... Fina bilder förresten från din årskrönika! :)

    ReplyDelete