20 January 2010

öppet

för att göra en lång historia kort: vid tandläkarmottagningen i måndags, satt jag i det mest trånga och intima väntrum någonsin, tillsammans med en gammal kvinna i rullstol (som tog upp hälften av allt utrymme i väntrummet), en gammal man, en till gammal kvinna och en medelålders man (som dessvärre verkade ha övernattat i en osande koskit föregående natt). det som alla koncentrerade sig på var den uråldriga 5"" televisionen som visade en, för mig okänd, dokusåpa. plötsligt förvandlades den slöa dokusåpan till ett passionerat erotikdrama som gjorde stämningen i väntrummet synnerligen pinsam, åtminstone för min del. vad som hände inne hos tandläkaren är en annan historia. jag kan sammanfatta mig med att jag aldrig haft tandläkarskräck, förutom den dödsångest jag haft inför att jag skulle haft hål eftersom hålen skulle ha tärt sönder min sjäälvrespekt, men efter den här akutvisiten hoppas jag på att aldrig mer behöva uppsöka en tandläkarmottagning. alla hans handlingar orsakade nämligen en satans smärta i min mun och min näsa var bedövad många timmar efteråt.

för att göra en annan knepig historia kort, är att vi lekt med HDR-bilder i skolan. det är jättefantastiskt att det är oskärpa på exakt varje bild jag försökt ta, vilket gör dem pretty much oanvändbara, och att detta är den enda jag hittills kommit tillräckligt långt med. dock missade jag hälften av stegen man skulle göra i bildbehandlingsskedet, så den är inte korrekt som HDR. men lite ditåt. iallafall. kanske.

low stupid range

och vet ni en annan sak:
ÄT VITLÖK! OCH ÄT BLODGRAPE! för det blir man glad av och det är nog det bästa just nu.

2 comments:

  1. att man luktar illa av vitlök öär en MYT. jag har vitlök i all mat jag lagar, ALL. marinader, dressing, grytor, varma såser, kalla såser... SÅ GOTT.
    eller går jag runt och luktar illa? nej, det gäller att avsluta med ett tuggummi eller ännu hellre - en bit choklad. thats the secret - choklad. (det är lösningen på allt i min värld, chokladen alltså)

    ReplyDelete
  2. men hallå, hur gick det?! med tänderna, är dom skadade av all pepsi max? tack för påminnelsen att DUMPA SKITEN..hejdå min forna bästis pepsi max, ses aldrig mer igen. eller jo...vi ses på lördag för nu tänker jag bara dricka det en gång i veckan. oh the misery.. glad att jag aldrig kräkts (förutom nån magsjuka som liten då) och att jag är bra på att ta hand om tänderna i övrigt. puss lotta finelito

    ReplyDelete