11 January 2010

pengar är skräp, hälsar jesus

ibland när det är måndag och man kvällen innan i all kroppslig tröttsamhet slått huvudet så jävla dynghårt i betongväggen (av misstag, obs obs) att man fått en liten ond knöl på hjässan, och när måndagsmorgonen därmed känns som den drygaste dagen på en miljon år... japp, japp, då stiger man upp och det smakar fortfarande listerin i käften sedan kvällen innan, och när man alltså ska dricka ett glas apelsinjos utspädd med vichy, smakar det som att kräkas apelsin ungefär. ungefär. väldigt sexigt sätt att stimulera smaklökarna med på morgonkvisten.

sen tror man att det ska vara 0 grader ute (jag missuppfattade väderleksrapporen igår) och kommer fram till att det visst är typ minus 10 eller nåt och att långa varm kallingar skulle göra susen under jeansen. och tåget tar en till böle. och i böle ska man byta tåg. men tåget är försenat. först 2 minuter. sedan 2 minuter till. 2 minuter till. 2 minuter till, ÅT GÅNGEN. inte 24 minuter på en gång, utan två ynka minuter åt gången! som resulterar i att man står genomfrysen på perrongen och väntar två minuter till, två minuter till och två minuter till. inte sitta inne på stationen i 24 minuter och inte frysa röven av sig. inte.

tåget är halvtimmen försenat, resulterar i att man är 35 minuter försenad till lektionen. men det är gött, för på lektionen hinner man ändå bara i sitta cirka 20 minuter innan lektionen tar slut, därmed även dagen,

och det är det som är så jättefantastiskt! att man betalat två tågbiljetter för 8,70€ styck för att hinna starta sin dator i skolbyggnaden och sedan åka hem igen! jag blir galen och får jättemycket ångest över att betala många sådana summor efter varann för inte ett enda litet dugg! som att 3 dagar i veckan slänga 17 euro i en snöhög, ställa sig och pissa på pengarna, vänta tills det fryser, krama det till en snöboll och slänga den i huvudet på skatteverket eller nåt.

hejdå.

No comments:

Post a Comment