21 March 2011

snöiga helgens följder

event
det var ju den här färggranna pricken som gästade vårt hem i helgen! vädret bjöd inte på sina bästa sidor precis, men möjliggjorde ju dock några ganska skojiga stunder i snön. jag skulle vara sjysst syster och tog lillen med mig till en lekpark - som var alldeles på tok för insnöad för att kunna lattja runt i. rutchkanan var det enda som halvvägs orkade sig upp ur snömassorna. som tur var kunde vi tillbringa resten av utepasset i ett tjog massiva snöhögar.

sne

helm
katterna tillbringade ju vår spanienresa hemma hos familjen i österbotten, och jag antar att åke hade lillens givmilda händer i färskt minne där han satt bredvid hennes stol vid frukosten och tiggde så bövelens. och bättre blev det väl inte av att vi gav vika för den tiggande kattlymmeln och gav honom brödspålägget, hehe.

play
och det här är historien om tjejen som adopterade (helgen mest använda ord!) fyra hundvalpar och hade så jättemycket ansvar över dem, eftersom de var jättebusiga, och behövde både mat och vatten och långa promenader varje dag.

hej
hejdå!

No comments:

Post a Comment