29 May 2009

year around backwards

idag har jag haft ett av mina ganska sällsynta med på senare tid mer återkommande samtal med ett övre väsen. det är väldigt synd, men turligt på ett sätt. jag slipper åtminstone dö. men för ett år sedan, för ett år sedan exakt, befann vi oss på ibiza. och för att återuppleva en hemskt bra vecka:











jahapp. men jag kan ju alltså inte gå och dö heller. fast det ville jag precis göra idag, vi har nämligen varit till vanda för att göra en tredje-gången-gillt-shopping. nu har vi alltså gåvorna, jag har en såpbubblemaskin (jussi höll på att gå och hänga sig när jag absolut var tvungen att få gå in på leksaksbutiken och köpa den. fast den är väl mest till min syster. kanske (inte). och den är batteridriven, tänka sig, det här är hightech och superscore och jätteskoj!), och klockan 20:51, det vill säga nio minuter innan shoppingcentret skulle stänga och tre timmar efter vår ankomst, fann jag kläderna för imorgon. HAHAHAHA. svartvitt. det gäller och vinner alltid. men jag är så lagom besviken, men nu får det räcka. hoppas att kjolen rymmer mer än endast en bit gräddtårta, eftersom jag inplanerat en kalasbordsdiet på cirka 15000 kalorier imorgon, men min kjol endast möjliggör 500. jag får nog byta till pyjamasbyxor efter 500. så att midjeresåren töjer till 15000. minst.

1 comment:

  1. Jag fick vykort av dig då! Tittade på det då när jag packade mina grejer...Har en bild på det i min blogg i maj/juni någon gång! :D

    ReplyDelete