2 March 2010

lookback

läget? läget duger. fast det är ledsamt att alla sportlovsdagar tog slut så snabbt. vips, var det söndag, och vips, var det måndag. måndag var precis som alla andra måndagar; tåget till karis var försenat i vanlig ordning och lektionen var i vanlig ordning... konstig. fast det tar sig när man sedan kommer över chocken att det faktiskt var slut på ledigheterna, då känns vardsgkvällarna också helt okej. i söndags var det ju plusgrader för hela slanten, jag trodde givetvis att våren var på kommande och levde lcyklig i snöslasket även igår, men vaknade idag upp till att all snö som hunnit smälta bort, nog tredubblats under en natt av snöfall. bakslag!

en snål tillbakablick på förra veckan. vi åkte först upp till österbotten, och kom hem tillbaka på måndag kväll. det var skönt att varje morgon vakna till att solen sken in genom fönstret, och till att jussi låg bredvid och sov tungt som en björn i ide. sen åt vi toast med smör, marmelad och ost varje morgon samtidigt som vi såg på gamla kalle anka avsnitt. life!

love

katterna blir alltid himla glada över att man är hemma över dagen och de inte behöver sitta ensamma. då ligger de kvar i sängen med en och spinner järnet tills man går upp.

ruyd

fint väder! vi promenerade mycket som sjutton!

out

sen var vi på kalas också. inte barnkalas, utan 30-års kalas. när vi kom hem vid ett-snåret, kokade jag makaroner för 10 personer (jag överdriver inte) fastän vi bara var två som skulle käka, och därtill brände jag sönder fingret på den varma spisplattan, och brännsåret känns mer eller mindre infekterat i skrivande stund och jag hoppas jag inte behöver amputera fingret (drama!). men visst, drick sprit och koka makaroner ni bara, kan hända ni lyckas bättre än häråt!

lo

2 comments:

  1. sv: ja precis! det är kul att hitta nya bloggar! hur är allt med dig?

    - jadå, jag orkar kämpa vidare. Frisk ska jag bli och det förflutna är hemskt men det går inte att göra ogjort!

    kram på dig

    ReplyDelete