22 October 2008

att kamma en tupp

när man drar borsten genom håret för första gången på sådär tio dagar, kan upplevelsen vara smärtsam och fasansfull. håret allra längst under kan nämligen ha försvunnit delvis, eftersom det istället taggat ihop sig till en enda stor hårboll. upptäckten kan förliknas med tio stycken tuggummin i håret, samtidigt, alla på exakt samma ställe (oh, ljuva barndom).

efter att jag slitit både kam och borste genom håret, har ett 75% håravfall ägt rum och min hårbotten värker taskigt mycket. håret som fortfarande sitter kvar på mitt huvud, ska nog få sig lite (och lite till) fructis-balsamering ikväll eftersom det faktiskt ser ut som dreadlocks. som jag inte skaffat, så vitt jag vet.

5 comments:

 1. Ljuva ting! Nu börjar vissa barndomstrauma komma tillbaka till mig i form av minnesfragment. Hah, att borsta håret hörde ju inte till det man prioriterade och det ledde ju inte till ett så trevligt resultat...

  ReplyDelete
 2. min kompis gjorde en ganska smart grej, när hon duschade och hade i balsam kammade hon håret i duschen under rinnande vatten liksom, sen kramade hon bara ut det och la en handduk över axlarna, superfint och så mjukt och enkelt att reda :D

  ReplyDelete
 3. puss på den finaste tjejen på andra sidan havet. och det där med hår är inte riktigt min grej heller alltså. :(

  ReplyDelete
 4. jag borstar minst en gång om dagen. i tron att mitt hår ska vara fint. det är det inte.

  ReplyDelete
 5. som svar på din kommenatr så vågar jag inte, den där grannen skrämmer mig faktiskt o jag vill inte var nån jobbig snorunge som han ändå inte lyssnar på.
  hur är det med dej sötnos? förutom ditt hår :P

  ReplyDelete