20 October 2008

upp-ner-måndag

ny vecka, ny måndag, nya tag. om en timme ska jag infinna mig på jobbet, och jag tror jag snart stressar ihjäl mig på att bara sitta omkring hemma om dagarna och jobba max 3h/dag. NICE LIFE! jag borde hitta ett bättre jobb, där arbetsrytmen var stabilare och säkrare, och där det verkligen fanns jobb, överhuvudtaget. nåväl, hoppas det blir bra på något sätt.

vad himla snabbt helgen gick också. lördag blev en bra dag; vi hyrde två filmer, drogfilmen 'candy' och michael moores dokumentär 'bowling for columbine'. michael moores dokumentärerär brabrabra! igår var vi hem till J, och käkade födelsedagstårta eftersom hans syster fyllde år. vi hade glömt hela kalaset och köpte en sista-minuten-gåva, en sån där som alla hatar att få... hehe. alltför pinsamt att ens säga det högt.

J ska jobba kväll alla andra kvällar, förutom idag, och det torde inte lätta på min rastlöshet och ensamhetsångest. rolig vecka ahead, meeen det kan ju bli annat än man väntar sig trots allt.
jag blir typ galen. nu ska jag slänga i mig lite tomatsoppa och sedan kila till jobbet. åh jag är lite för uppgiven nu.

1 comment:

  1. loesje! jag hade nästan glömt den hemsidan.. jag, jappe och henka hade en sådan a4:a i vårt badrum i tvåan (endast och bara på grund av mig). :)

    ReplyDelete