3 October 2008

great success!


MAN KAN JU NÄSTAN INTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR SANT! det är fredag, hurra hurra hurra, liksom! hejdå att städa på fler åldringshem och hejdå allt annat med - nu undrar jag bara var fasiken jag ska jobba nästa vecka. ingen vet, och jag får typ magsår av det.

igår fick jag minsann till de där hallonbullarna också. fast jag hade ett konstigt och lite smådåligt recept på själva degen, och ni förstår: det lönar sig alltid att äta av den ogräddade degen när den ser jättegod ut med ditsmetad fyllning och allt. sällan degen börjar jäsa i magen och magen blir alldeles förfärligt bubblig, haha... men goda blev de ändå, fyllningen är världsbäst. jag ska ha fikatajm hela tiden i helgen!

planerna för helgen är: NADA! vi är båda lediga, vilken jäkla tur, och jag vill typ sova klockan runt. jag har kronat varje lunchtimme med en duktig piggelinkoffeinkick, dvs 33 cl battery stripped, denna vecka. battery-drycken till min LoveList top10 på momangen alltså!

därtill ett samtal med en dement dam:
jag: goddag! vi ska städa lite grann!
damen: GODDAG! vad är det du har med dig??
jag: en dammsugare.
damen: ursäkta?
jag: en dammsugare! *harklar mig*
damen: jaha. *paus* vad är det du har med dig? *pekar på dammsugaren*
jag: en dammsugare... *halååå...?*
damen: ursäkta?
jag: EN DAMMSUGARE!!
damen: precis en sån har jag också!

damen: jvkjabaflöjakhgkjabaj!
jag: ursäkta?
damen: jhauifbriubiebewt!
jag: jaaa... eller näää *fattar ingenting*
damen: hur menar du riktigt? eller nu vet jag vad du menar! du menar ju förstås att... att... att... (plus hundra "att" till)... oh gud, jag tror jag håller på att bli galen! *skrattar som en galning* men vet du, jag tycker om barn som dig! du ska hälsa din mamma!

sure my horse att jag ska. happy weekend och great success!

1 comment:

  1. Haha :).. Lycka till med städjobben. Hoppas du har det bra! Kram //sam

    ReplyDelete