6 November 2009

fazers julfy på den här dagen. det snöar för fulla muggar ute, men det är plusgrader och snön smälter och förblir ett tjockt slask över marken, och speciellt över vägarna, så mina tygskor (jag kunde förstås ha valt andra skor) var genomdränkta och mina fötter badade i dyblöta strumpor och mina tår frös till små blå blåbär. dessutom, som om det inte känts nog med VR:s galna förseningar och deras biverkningar igår, så var tåget försenat i en halv timme när jag åkte från karis. idag berodde det dock på att tåget krockat med en älg, så jag fick ha lite överseende med den saken. dessutom väntade tåget norrut på åbotåget, så lite creds till VR ändå.

nu ska vi alldeles strax bila upp till österbotten och fira fyra födelsedagar och en farsdag. det är nice. innan vi åker ska jag äta upp de allra sista bitarna av julchokladen, som jag duktigt avverkat under veckans lopp. gud så det smakar gott.

-och förresten. har jag sett syner eller drömt, eller finns faktiskt marabous vinterchoklad nånstans här i det finska riket? jag har jagat som en galning, men den sökande har tillsvidare icke funnit skatten.

2 comments:

  1. JO DEN FINNS O JAG HA SMAKA DEN. mmmmm jäkla go va den, dock int som fazers.

    ReplyDelete
  2. HEJ WASSE, bara för att du e en jävel å retas med mig genom att lägg upp bilder på god, julig icke-amerikansk choklad så får du va snäll å skick en platta åt mig. 115 Benson Ave, Sayville NY 11782, USA.
    mahahaa

    Känn ingen press :):))::))

    ReplyDelete