11 November 2008

cheery rainy day

den här bedårande dagen har byggts upp på ösregn, störtregn, duggregn och skitregn. de regnade när jag skulle till jobbet (snälla jussi gav mig skjuts dock), och det regnade hela förmiddagen på jobbet. efter att jag var klar på platsA, skulle jag såklart just idag, på novembers regnigaste dag, förflytta mig för fots till platsB som låg 2 kilometer bort på en plats jag inte ens visste existerade (jag känner till alaskas hålor bättre än min egen hemstad, kan jag lova). jag hoppades förgäves att jag skulle hålla mig torr om fötterna, eftersom jag hällde cirka tio liter (realistisk & sanningsenlig mängd*) skitbrunt smutsvatten på mig - naveln och neråt- just precis när jag höll på att bli färdig på platsA.
outcome: plaskvåta skor, plaskvåta fötter, plaskvåta byxor, plaskvått och jätteskitigt golv.
känslotillstånd: ganska gråtfärdig / ganska äcklad / ganska färdig att kräkas.

okej, så efter att jag fått allt vatten upptorkat, bytte jag bort mina våta workerpants till långkallingar och vindtäta joggingsbyxor. jag gillar INTE att smutsa ner mina egna kläder på jobbet, så fastän min jobbutstyrsel är ganska osexig, använder jag mig ändå helst av den. men idag var jag så illa tvungen att jobba i mina joggingspants resten av dagen. och i mina dyblöta strumpor och skor.

hmmmmmm, efter att ha gått cirka 5-6 kilometer i mina blöta skor, resulterade ju det inte i nåt mindre än att strumporna färgat svart på hela min fot, samt att jag har fem blåsor på fötterna sammanlagt. NICEFEELING.COM!

last but not least! hett tips på hur man snabbast blir fullständigt apatisk mot livet:
-ät makaroner med ketchup till middag ensam för dig själv.

No comments:

Post a Comment