6 November 2008

huvud och tår

en dödligt intressant torsdag. jag vaknde efter en nattsömn på 11,5 timmar, åt frukost och blev illamående för att jag möjligen åt lite mer frukost än min magsäck egentligen rymmer. igår var jag dessutom en bra människa som gjorde en långpromenad i det underbara höstvädret, och slutligen besökte biblioteket. jag kom hem med 'stora chokladboken' och ett antal kok- och bakböcker till. i deras sällskap har jag trivts ganska bra en morgon som denna.

vädret är om möjligt ännu finare idag än det var igår. därför ska jag ladda upp lite ny musik på mp3, klä mig varmt och gå ut. jag tror inte det finns något som är så underbart och harmoniskt som att promenera i höstvädret.

4 comments:

 1. Det kanns nog bra och intressant ocksa. Hollandska ar egentligen inte sa svart. De ar en blandning av tyska,svenska,engelska och nagra andra konstiga ord men det gar finemang.. Ja, nasta ar borjar jag med biologi och jag tror bockerna ar pa engelska men att spraket som forelasningarna gar pa ar hollandska. Men det ar lattare att forsta an att prata sjalv.. Men det bara regnar har.. ingen sno.. jag vill ocksa ha fint hostvader.. :D

  ReplyDelete
 2. mysigt :] jag brukar själv ta entimmespromenader de flesta dagar. ha så kul med kokböckerna :)!

  ReplyDelete
 3. hej! de gick bra att bada katten faktiskt, den sa inte ett knyst utan tillät mig att blöta ner den! så nu doftar hon gott :)

  ReplyDelete
 4. du har rätt! promenader, det finns aldrig ett fel tillfälle!

  ReplyDelete