28 March 2009

mmmuch mooore

den här helgen har varit så mitt-i-prick! efter många helger med program och sådär, känns en helfri helg alldeles angenäm. igår gjorde vi pizza, gudagott va. vi sov också en middagsvila på två timmar INNAN vi crunchade, efter pizzan såg vi film. på filmuthyrningen valde jag en och jussi en, i vanlig ordning. av nån orsak ville jussi absolut ha en kinesisk film 3 timmar, på vars baksida det inte stod NÅGOT om filmen. inga tips på handlingen eller så. en kinesisk tidning hade dock gett den fem stjärnor. denna såg vi alltså efter maten, jag orkade hålla ögonen öppna i trettio minuter (trots den tidigare vilan alltså) och sov 2 timmar, och såg den sista halv timmen av den absolut dåligaste filmen jag nånsin sett. 2+1 hette den, kan vi ju rekommendera! härefter somnade jag åter som en stock i sängen och sov 10,5 timmar till. inte illa va.

det var skönt att sova imorse, trots att jag kilade iväg till jobbet ett tag på förmiddagen. sen har dagen gått åt till att se min film från uthyrningen, Holiday alltså (komedier med F7 lyckas aldrig, tumregel nummer 1), caféfika och det legendariska: en visit på H&M! jag skojar inte, men senast jag var inne där var alldeles strax efter nyår (ÖVER 3 MÅNADER SEN ALLTSÅ). alla fina vårkläder sen... åh...

eftersom jag antar att alla jätteintresserade av att se vad katterna gör om dagarna, bjuder jag alltså på det. grattis till er alla, grattis!, verkligen!

grå krake och svart krake

challenge

going in

halå...

HALLÅ

hurra!
kolla minen på min gråa = jätteoskyldig.

tack för mig, nu ska vi iväg på bastukväll till ett par vänner (ja, hör och häpna, jag har faktiskt ett socialt umgängesliv också. ibland, när det vill sig väl, vill säga).

3 comments:

  1. ojh så fina grisar du har!!! ja har mega kattabstinens här i åbo då grisarna e hemma me mannen.

    ReplyDelete
  2. Din gråa katt liknar min lillasysters, Lillan, och den bråkar med och kryper under mattor på samma sätt. :) kul

    ReplyDelete